Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Άγρια κόντρα Ολυμπιακού - Άρη

Η μεταγραφή  του Φρανσίσκο Χαβίτο στον Ολυμπιακό  είναι η αιτία να ξεσπάσει μία  άγρια κόντρα μεταξύ των ερυθρολεύκων και του Άρη.

Η δήλωση του  εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ  Άρης, Γιάννη Κόντη για φάουλ των «ερυθρολεύκων» με αφορμή την προσέγγισή τους στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, άναψε το φυτίλι.

Στο άκουσμα  της τοποθέτησης του Γιάννη Κόντη  στα περί προσέγγισης του Χαβίτο, κύκλοι του Ολυμπιακού, εκδήλωσαν  τον εκνευρισμό του αφήνοντας  αιχμές για τις σχέσεις του εκτελεστικού διευθυντή των «κίτρινων» με τον πρώην πρόεδρο των «πράσινων» Νικόλα Πατέρα.

«Ο κ.Κόντης είναι η φιλιππινέζα του κ.Πατέρα», ήταν τα λόγια ανθρώπου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και προσέθεσε:
«Όταν ο Άρης αδικείται στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χάνει την φωνή του. Δεν το λέμε μόνο εμείς, εδώ και εφημερίδα της Θεσσαλονίκης σε σχετικό της δημοσίευμα αναρωτιόταν για την στάση που κράτησε».

 «Δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του»

Κύκλοι της ΠΑΕ Άρης πέρασαν στην αντεπίθεση πήραν θέση, πετώντας «καρφιά»:

«Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από την σχολή εμποροπλοιάρχων, υπηρέτησε ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό, ενώ εργάστηκε ως αξιωματικός σε ποντοπόρα πλοία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο όμως τον οδήγησε σήμερα στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Αρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε ποτέ Φιλιππινέζα στο σπίτι του και δεν απέφυγε να υπηρετήσει την μαμά πατρίδα όπως κάποιοι άλλοι», λέχθηκε από κύκλους που πρόσκεινται στον Άρη.

Και ο «πόλεμος» των κύκλων καλά κρατεί…
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου