Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Διόριζε αβέρτα το ¨δεξί" χέρι του Κακλαμάνη!

 Ξεδιπλώνεται σιγά-σιγά το κουβάρι των αποκαλύψεων στο Δήμο της Αθήνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από τη μία οι επενδύσεις των Σωτήρη Καρατζά (διευθυντή του γραφείου του Νικήτα Κακλαμάνη) στις Βρυξέλλες και τον Δήμο Αθηναίων, από την άλλη ο διορισμός του κουνιάδου του σε πέντε παρακαλώ διοικητικές θέσεις στο Δήμο!
Για το πρώτο σκέλος των επενδύσεων έχει επιληφθεί η Ειδική Υπηρεσία Οικονομικών Ελέγχων και σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής, Γ. Καπελέρη, θα γίνουν «φύλλο και φτερό» τα πόθεν αίσχες του Σ. Καρατζά ενώ αναμένεται να ανοίξουν λογαριασμοί τόσο του ίδιου όσο και συγγενικών του προσώπων σε τράπεζες του εξωτερικού και της Ελλάδας.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θα τσεκαριστούν εάν οι αγορές ακινήτων μεγάλης αξίας σε Κολωνάκι, Ελαφόνησο αλλά και οπουδήποτε αλλού, δικαιολογούνται από τις φορολογικές του δηλώσεις.
Παρ' όλα ταύτα, έπειτα από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν πρόκειται να τοποθετηθεί επίσημα. Ίσως, δεν είναι η κατάλληλη ώρα και το γνωρίζει καλά ο πρώην Δήμαρχος και η Ρηγίλλης...
Το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης Καρατζά αφορά τον διορισμό του κουνιάδου του, Ευάγγελου Τριανταφύλλη, σε πέντε (5) εταιρείες και φορείς του Δήμου Αθηναίων.
stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου