Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας στήνεται το επόμενο διάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, σε έκταση 16.000 τ.μ.
Πρόκειται για το υπαίθριο χριστουγεννιάτικο πάρκο Christmas Magic City, που θα ανοίξει τις πύλες του από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου.
Στο χριστουγεννιάτικο χωριό οι επισκέπτες θα μπορούν να ζεσταθούν με γκλουβάιν, να αγοράσουν δώρα και τα παιδιά να χαθούν στα σοκάκια της αγοράς με το τρενάκι των Χριστουγέννων. Οι διοργανωτές υπόσχονται διασκέδαση στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής πλάθοντας κουλουράκια, κουραμπιέδες και σοκολατάκια, στα εργαστήρια χειροτερχνίας και στο εργαστήρι τεχνολογίας όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά ευχές στους φίλους τους και στον Αη Βασίλη.
Όπως επισημάνθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει θεατρικές παραστάσεις (συνολικά περισσότερες από 100), θεάματα, συναυλίες, να συμμετάσχει σε δημιουργικά εργαστήρια (πάνω από 10 καθημερινά), διαδραστικά παιγνίδια, carousel, παγοδρόμια αλλά και να απολαύσει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
  1. Στο Christmas Magic show, που θα περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πάρτι, χορωδίες κτλ. Υπολογίζεται ότι οι εκδηλώσεις θα ξεπεράσουν τις 100 κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πάρκου.
  2. Στο Christmas Magic market, που θα αποτελεί τη χριστουγεννιάτικη παραδοσιακή αγορά με περίπου 40 οικίσκους.
  3. Στο Christmas Magic Kinderland, που αφορά σε περισσότερα από δέκα δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά.
  4. Στο Christmas Magic Funpark, που περιλαμβάνει παιχνίδια και δράση με καρουζέλ, τρενάκι, παγοδρόμιο, πίστα αναρρίχησης κτλ.
Στη μαγεία της γιορτής θα τους συμπαρασύρουν καλικάντζαροι, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, μάγοι και ήρωες των παιδικών παραμυθιών που θα ζωντανεύουν τα όνειρά τους.

  • Πληροφορίες
  • Στόχος επισκεψιμότητας: άνω των 100.000 ατόμων
  • Κόστος διοργάνωσης: περίπου 400.000 ευρώ
  • Μέρες λειτουργίας: 27 Νοεμβρίου 2010 έως 2 Ιανουαρίου 2011
  • Έκταση: 16.000 τ.μ.
  • Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 17:00-22:00, σαββατοκύριακο και αργίες: 10:00-22:00
  • Τιμή εισιτήριου: 3 ευρώ άτομο, 2,5 ευρώ για ομάδες από τέσσερα άτομα και άνω. Εισιτήρια διαρκείας με 15 ευρώ το άτομο. Με το εισιτήριο μπορεί ο επισκέπτης να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και τα δημιουργικά εργαστήρια.
  • Τιμή παιχνιδιών (καρουζέλ κλπ.): 2 ευρώ
  • Τιμή παγοδρομίου: 5 ευρώ η μισή ώρα
  • Τιμή πάρκινγκ εντός της έκθεσης: 2 ευρώ ανά αυτοκίνητο
Σας προσκαλούμε όλους στην όμορφη θεσσαλονίκη μας!!!!!
ας αφήσουμε πίσω την οικονομική κρίση και ας χαρούμε για λίγο μαζι με τα παιδιά μας!!
Αλλα και χωρίς παιδιά πάλι μπορούμε να γίνουμε εμεις παιδια!!!


Πηγή:parents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου