Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Φώτης:Μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Φώτης Σεργουλόπουλος και για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τις επιλογές στην προσωπική του ζωή. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια (από αυτή που ελάχιστοι διαθέτουν στην ελληνική showbiz) ο Φώτης παραδέχεται ότι μέχρι τώρα δεν είχε πει ποτέ ψέματα για την προσωπική του ζωή, απλά δε βρέθηκε κάποιος.....
 να τον ρωτήσει σχετικά.
«Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο» λέει και συνεχίζει «Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν». Παραδέχεται ότι κάθε επιλογή έχει το τίμημα της, αλλά ο ίδιος αυτό που δεν θα άντεχε με τίποτε, θα ήταν να κρύβεται και να λέει ψέματα για τις επιλογές του. «Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα» είπε με μεγάλη δόση ειλικρίνειας, ενώ αποκάλυψε ότι οι γονείς του τον είχαν αποδεχτεί και ποτέ δεν του δημιούργησαν πρόβλημα.

Ο Φώτης αποκάλυψε επίσης ότι στο παρελθόν είχε πολύ καλούς συντρόφους, τους οποίους αγάπησε πολύ. Ενώ εξήγησε ότι δεν θα ήθελε να ζήσει διαφορετικά τη ζωή του, ούτε τον ενδιαφέρει αν κάποιος μιλήσει άσχημα για εκείνον. «Να βγει ένας άνθρωπος άξεστος και να πει κάτι άσχημο, είμαι σίγουρος ότι το βράδυ θα χτυπάει τη γυναίκα του. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος με την συγκεκριμένη λογική».

Υ.Γ Και να θα συμφωνήσουμε με τον Πέτρο Κωστόπουλο.... Σας βγάζουμε το καπέλο κύριε Σεργουλόπουλε!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου