Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Hμαθία: Πάει για υποβάθμιση το Νοσοκομείο Νάουσας;

Η έκτακτη σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο Νάουσας, με πρωτοβουλία των κ. Καραπαναγιωτίδη και Καραμπατζού και αφορούσε τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο της πόλης, ανέδειξε για ακόμη μια φορά το πολιτικό τοπίο στο οποίο έχει εγκλωβιστεί η Ημαθία.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο νομός είναι εγκλωβισμένος σε συμπληγάδες…
Πρώτο και κύριο συμπέρασμα: Δεν υπάρχουν πολιτικές και δεν παράγονται πολιτικές. Ως πολιτική παρουσιάζονται απόψεις και αντιλήψεις διαχειριστικού χαρακτήρα που σκοπό έχουν να δώσουν μια άμεση, κοντόφθαλμη προοπτική, έτσι για να περάσει η ημέρα, να περάσει ο μήνας, να περάσει ο καιρός όσο γίνεται πιο ανώδυνα… Διότι κανείς δεν ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο… Κοινώς, φυλάμε το τομάρι μας και «γαία πυρί μειχθήτο»….

Τη σύσκεψη την προκάλεσαν ο Νομάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδη και ο Δήμαρχος Νάουσας, Τάσος Καραμπατζός…
Μόνο τρελούς που δεν πήγε να τους βγάλει ο βουλευτής, Τάσος Σιδηρόπουλος. Ο οποίος διαβεβαίωνε ότι δεν υφίσταται κανένα ζήτημα, επικαλούμενος τη δική του γνώση του ζητήματος από τα αρμόδια κυβερνητικά κλιμάκια.\
Στο ίδιο πνεύμα, αλλά με διαφορετικό υ΄φος, ήταν και η τοποθέτηση του άλλου βουλευτή, του Άγγελου Τόλκα. Ο οποίος συνέστησε ψυχραιμία….

Ωραία λοιπόν… Είμαστε ψύχραιμοι… Μόνο που ο πρόεδρος του ιατρικού προσωπικού του ΓΝΝΝ, κ. Προδρομίδης, αποδείχτηκε, εκτός από εξαίρετος γιατρός που είναι και καταπληκτικός «δημοσιογράφος» - αναλυτής…. Ξεκάθαρα το παρουσίασε ότι το Νοσοκομείο Νάουσας  μετράει μέρες μέχρι να υποβαθμιστεί… Διότι ο κ. Προδρομίδης δεν ήταν ενημερωμένος μόνο για τα δημοσιεύματα (αυτά που κάνουν οι «κακοί» δημοσιογράφοι, όταν κάνουν καλά τη δουλειά τους…) αλλά και για το σχετικό εδάφιο του «Καλλικράτη» και τις συμβουλές που μας δίνουν οι Ευρωπαίοι «φίλοι» μας…

Πότε θα περάσει το νομοσχέδιο; Σε χρονική στιγμή που δεν θα το πάρει χαμπάρι κανένας και με διαδικασίες φούρνου μικροκυμάτων, όπου οι βουλευτές θα ενεργήσουν και πάλι ως τροχονόμοι… Πάνε τα χεράκια, κάτω τα χεράκια…  Και τότε θα ψηφίσουν (ή δεν θα ψηφίσουν) οι «γλάστρες»….
Διότι «γλάστρες» έχουν καταντήσει οι βουλευτές… Δεν το είπαμε εμείς… Ο Μιχάλης Χαλκίδης το είπε…

Αντί περαιτέρω σχολίων, δείτε τα σχετικά βίντεο… Και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου