Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο θύμα της Εύας Λάσκαρης στηρίζει Τζιόλη!!


Στο πλευρό του Αλέξανδρου Τζιόλη τάσσεται πασίγνωστος Αθηναίος, ο οποίος κατηγορεί και αυτός με τη σειρά του την Εύα Λάσκαρη για στημένο ρεπορτάζ με σκοπό την αυτοπροβολή της.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δηλώνει μάλιστα και ο ίδιος θύμα του μοντέλου, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κατά το παρελθόν  φωτογραφήθηκαν μαζί σε κοσμική εκδήλωση, εν αγνοία του, ενώ στη συνέχεια είδε το υλικό να κάνει το γύρο των καναλιών και όχι μόνο, δημιουργώντας τότε, σοβαρά προβλήματα στη σχέση του.
Όπως ομολογεί, η κοπέλα το έχει σύστημα, να πλησιάζει και να συστήνεται σε πρόσωπα που ξέρει πως ενδιαφέρουν  τα φλας και σε συνεννόηση με το φωτογράφο Χ.Δ να γίνονται λήψεις, όταν ξαφνικά εκείνη αρχίζει τις υπερβολικές διαχύσεις.
Ο γοητευτικός άντρας μάλιστα, είναι αποφασισμένος ακόμα και να καταθέσει εις βάρος της στο δικαστήριο, αν και εφόσον αυτή κινηθεί νομικά, κατηγορώντας το Τζιόλη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Δε διστάζει μάλιστα να κάνει λόγο για θρασύτατη και αδίστακτη γυναίκα και συστήνει στον ποδοσφαιριστή να απομακρυνθεί και να μην ξανασχοληθεί μαζί της, γιατί έτσι τη βοηθά να πετύχει το σκοπό της, για διαφήμιση.
Όπως λέει χαρακτηριστικά, η αλήθεια κρύβεται στην προσωπικότητα και στο ήθος του καθενός και ο αθλητής έχει αποδείξει πολλάκις το ποιος είναι.
Κάτι βέβαια που έχει σκοπό να κάνει ο Τζιόλης, αφού θεωρεί αρκετή τη διάψευση της υποτιθέμενης σχέσης τους, αλλά και την κατάθεση της άποψης του για το πώς παρήχθη το φωτογραφικό υλικό.
Όσο για τη Λάσκαρη, θιγμένη με τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή περί στημένου ρεπορτάζ επιμένει πως αν ξαναειπωθεί από πλευράς του το οτιδήποτε για το πρόσωπό της, θα ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης, απειλώντας επίσης με μηνύσεις όποιον καταφερθεί αρνητικά απέναντί της.

stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου