Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

«Φτερά» έκαναν 217.000 ευρώ από τα ΕΛΤΑ Κεραμωτής

Υπεξαίρεση μαμούθ με πρόσχημα μία εγχείρηση

Εντατικές προσπάθειες να συγκεντρώσουν ένα μέρος των χρημάτων από τα συνολικά 217.785 € που υπεξαίρεσε ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κεραμωτή Καβάλας καταβάλλουν συγγενείς και φίλοι του. Στόχος το τελικό ποσό της οφειλής να είναι μικρότερο από ...
73.000 ευρώ ούτως ώστε να διωχθεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα.Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο οικονομικός ελεγκτής των ΕΛΤΑ Καβάλας, κατά τη διάρκεια του τακτικού οικονομικού ελέγχου που διενεργούσε στο υποκατάστημα Κεραμωτής- όπου ο 55χρονος ήταν ο μοναδικός υπάλληλος- διαπίστωσε έλλειμμα συνολικού ύψους 217.785,13 €.

Ο 55χρονος δήλωσε πως αυτός ήταν που σταδιακά αφαίρεσε το ποσό από το ταμείο, προφασιζόμενος λόγους υγείας και ισχυριζόμενος ότι θα πήγαινε στην Ιταλία για εγχείρηση.

Οι πληροφορίες πάντως για το θέμα της υγείας του παραμένουν συγκεχυμένες καθώς κάποιες πηγές αναφέρουν πως όντως ο 55χρονος αντιμετώπιζε παλιότερο πρόβλημα με την υγεία του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο άνδρας δεν έχει εγκαταλείψει τη χώρα αλλά βρίσκεται σ’ επαφή με νομικούς συμβούλους, ώστε να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εξέλιξη της υπόθεσης.NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου