Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ζώδια: Το ζώδιο σας την εβδομάδα 7 - 13 Φεβρουαρίου

Κριός :
Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα προάγουν σχέδια και στόχους σας, αρκεί να τηρηθεί το μέτρο και να αποφευχθούν άσκοπες εντάσεις και παρασκηνιακές κινήσεις.

Στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα, πρακτικά ζητήματα σας ζητούν να δράσετε με διαφάνεια και ειλικρίνεια, αποφεύγοντας παρασκήνιο και μπερδεμένες καταστάσεις. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να μην επαναλάβετε λάθη που σας κόστισαν στο παρελθόν.

Ταύρος

Με μια πλειάδα πλανητών σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, σημαντικές αποφάσεις που σας φέρνουν αντιμέτωπους με αποκαλύψεις ιδιαίτερα σοκαριστικές αλλά και απομυθοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων εμπεριέχει η εβδομάδα. Είναι σημαντικό εσείς να καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια σας και προς τα πού θέλετε να πάτε, και όχι να καταναλωθείτε στη συντήρηση μπερδεμένων και χαοτικών καταστάσεων. Η εύνοια της Αφροδίτης σας ωθεί σε σταθερά και ώριμα βήματα.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα θα λειτουργήσει εξαιρετικά αποκαλυπτικά για εσάς, φέρνοντας στο φως τρόπους αλλά και νέους δρόμους και ευκαιρίες. Δώστε έμφαση στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αξιοποιώντας τα όσα παρουσιάζονται. Στον προσωπικό τομέα, συζητήσεις που περιέχουν έντονες αποκαλύψεις αλλάζουν τελείως το τοπίο και έρχονται να βάλουν στη θέση τους στρεβλωμένες καταστάσεις και γεγονότα που σας αποδιοργάνωσαν το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος

Έντονο φόρτο αλλά και σημαντικές ευκαιρίες φέρνει η εβδομάδα που έρχεται στον επαγγελματικό τομέα. Με την Αφροδίτη απέναντί σας σε όψη με τον Πλούτωνα και το Δία, αποφύγετε εντάσεις και σκοτεινό παρασκήνιο. Η όψη φορτίζει τον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα με έντονα ξεκαθαρίσματα και βαθιές αποκαλυπτικές συζητήσεις. Σημαντικές επαφές με προϊσταμένους στον επαγγελματικό τομέα αλλά και συνεργάτες, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε επείγουσες εκκρεμότητες.

Λέοντας

Αυτή την εβδομάδα αξιοποιήστε την εύνοια πέντε πλανητών απέναντί σας, προχωρώντας σε σημαντικές αλλαγές και κρατώντας τις απαραίτητες ισορροπίες. Στον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα, επικοινωνήστε αλήθειες και ξεκαθαρίστε σχέσεις και συνεργασίες στις οποίες το τοπίο είναι μάλλον θολό. Αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα και μη αφήσετε τίποτα στην τύχη του, με τον Ποσειδώνα να σας επιφυλάσσει πλάνες και αυτοεξαπατήσεις.

Παρθένος

Η είσοδος της Αφροδίτης στον φιλικό σας Αιγόκερο, φορτίζει θετικά την εβδομάδα που έρχεται, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Η παρουσία θετικών προσώπων γύρω σας αλλά και η δική σας διάθεση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, είναι το κλειδί της επιτυχίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα αλλά και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και θα σας χαροποιήσουν συναισθηματικά.

Ζυγός

Η θετική όψη πέντε πλανητών από τον Υδροχόο, σας ευνοεί αυτή την εβδομάδα ώστε να χειριστείτε, με την βοήθεια της «τύχης», γεγονότα και καταστάσεις που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Στον συναισθηματικό τομέα, η εβδομάδα φέρνει θετικές επαφές με τον σύντροφο σας, με φίλους, αλλά και νέες γνωριμίες που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Αποκαλύψεις σκοτεινών καταστάσεων, χρειάζονται μέγιστη προσοχή.

Σκορπιός

Πολύ έντονη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς, με ισχυρές αποκαλύψεις και έντονο παρασκήνιο. Παρόλα αυτά, η ένταση και η πίεση – αν τις διαχειριστείτε σωστά – μπορούν να λειτουργήσουν αποκαλυπτικά, βοηθώντας σας να ανατρέψετε αρνητικές καταστάσεις και να βάλετε τα πράγματα στη θέσης τους σε όλους τους τομείς. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αποφύγετε ρίσκα και ανατροπές αλλά και εντάσεις, όποια και αν είναι η διάθεση του περιβάλλοντος.

Τοξότης

Δώστε αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερη προσοχή στον επαγγελματικό τομέα κυρίως όσον αφορά παρασκηνιακές κινήσεις των υπολοίπων, και δράστε με διάθεση αποκαλυπτική αλλά και καθαρό μυαλό. Με την όψη Αφροδίτης - Δία - Πλούτωνα, αποφύγετε να μπείτε σε κλίμα αντιπαράθεσης και παρασκήνιο. Όσο σοκαριστικές κι αν είναι οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές χρησιμοποιήστε τις ουσιαστικά, διαχωρίζοντας τη θέση σας χωρίς να ενδώσετε σε φόβο και απειλές.

Αιγόκερος  Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Επαγγελματικά, οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα δημιουργούν έντονη κινητικότητα, πολλές επαφές αλλά και άσκοπες διαρροές. Ένα σημαντικό ζήτημα που αφορά νομικά, επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα και περιέχει παρασκήνιο, θα σας απασχολήσει έντονα. Αν σκέφτεστε να κάνετε κινήσεις σε θέματα καριέρας αυτή την περίοδο, οργανώστε προσεκτικά κάθε σας κίνηση.

Υδροχόος Η παρουσία του Ερμή, του Ήλιου, του Άρη, του Ποσειδώνα και του Χείρωνα στο ζώδιό σας, σας προτρέπουν σε επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και νέες ερωτικές γνωριμίες. Η εβδομάδα είναι εξαιρετικά θετική ώστε να ξεκαθαρίσετε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους αλλά και να ξεδιαλύνετε θολά σημεία, τόσο μέσα σας όσο και με πρόσωπα του περιβάλλοντος. Αντιμετωπίστε κατάματα την αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή, και πράξτε ανάλογα.

Ιχθύες

Έντονα ξεκαθαρίσματα, τόσο με το περιβάλλον σας όσο και με τον εαυτό σας περιέχει η ερχόμενη εβδομάδα. Δώστε έμφαση σε λύσεις που πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και οικονομικές και συναισθηματικές διευθετήσεις που θα σας ανοίξουν το δρόμο. Σταθείτε απέναντι στην πραγματικότητα και να παραδεχτείτε σημαντικές αλήθειες. Όσο λειτουργείτε κάτω από την επιρροή μπερδεμένων καταστάσεων θα αποδυναμώνεστε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου