Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Του επιστρέφει 11,5 εκατ. ευρώ για χάρη του παιδιού της

Η μητέρα του παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται διατεθειμένη να επιστρέψει τα 11,5 εκατ. ευρώ, τα οποία πήρε από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, προκειμένου φέρει στον κόσμο το παιδί του!Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Daily Mirror», η 20χρονη Αγγλίδα φοιτήτρια -μητέρα του παιδιού, όντας μετανιωμένη για την πρόσφατη επιλογή της, τηλεφωνεί καθημερινά στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον πείσει να την αφήσει να δει ξανά το παιδί της.«Τώρα αισθάνεται σαν να έχει πουλήσει ....
την ψυχή της στο διάβολο», τόνισε στην εφημερίδα φίλος της κοπέλας, συνεχίζοντας, «τώρα ζει ως εκατομμυριούχος αλλά δεν μπορεί να πει σε κανέναν τί συνέβη και αυτό την κάνει να αισθάνεται πιο μόνη από ποτέ. Συνεχίζει να καλεί τον Ρονάλντο, ελπίζοντας ότι αυτός μπορεί να αλλάξει γνώμη».

Σύμφωνα πάντως με μία πηγή προσκείμενη στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, είναι δύσκολο να ακυρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο Ρονάλντο θεωρεί πως η γυναίκα δεν έχει κανένα δικαίωμα. Υπάρχει συμφωνία, παρόλα αυτά συνεχίζει να απαντά στις κλήσεις της για να καταλάβει τι έχει στο μυαλό της. Πρόκειται για μία γυναίκα που θέλει το παιδί της, τα πάντα μπορούν να συμβούν», επισημαίνει η ίδια πηγή.

ZOUGLA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου