Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ι love you Mitso !!

Του ...Μήτσου έγινε σήμερα στη Βουλή με αφορμή τη συζήτηση για τη συχγώνευση των φορέων του δημόσιου τομέα και δη του Μουσικού Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Οι Βορειοελλαδίτες βουλευτές εξέφρασαν σφόδρα την διαφωνία τους στην απόφαση του υπουργείου να καταργήσει τον Μουσικό Κινηματογράφο με αποτέλεσμα η αίθουσα να κινδυνεύει να μετατραπεί σε θερινό σινεμά, ιδίως μετά την τοποθέτηση που έκανε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης.
«Ωραία όλα αυτά που λέτε περί της αναγκαιότητας του κινηματογράφου για την πόλη αλλά μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ ποιος ήταν ο πρόεδρός του; Κι αν δεν ξέρετε εγώ σας λέω ότι ήταν ο κύριος Γιώργος Μυλωνάς» σχολίασε ο Κώστας Αϊβαλιώτης, χωρίς να δίνει ωστόσο στους βουλευτές να καταλάβουν τι σημαίνουν όλα αυτά.
«Ο κύριος Μυλωνάς, κύριοι, είναι ο σκηνοθέτης των ταινιών: Ο άρχοντας της λιγούρας, Εδώ και τώρα αγγούρια, Ο βιασμός μιας μοναχής, Η γκόμενα απ’το Μέτσοβο, Λεζανταν ο Μπάτσος, Ι love you Mitso» είπε ο βουλευτής στους συναδέλφους του που ξέσπασαν σε γέλια.
«Εσείς κύριε Βαρδίκε μπορεί να είστε του ΠΑΣΟΚ αλλά τα λέω κοιτάζοντάς σας γιατί είμαστε συντοπίτες. Ξέρω ότι διορίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας ο κύριος Μυλωνάς και ότι ήταν ο μόνος που επισκέφθηκε το Ζαχόπουλο στο νοσοκομείο, όλα τα ξέρω...» επεσήμανε ο βουλευτής.
«Κι αν μου πείτε ότι ακόμα εξακολουθείτε να θέλετε τον Μουσικό Κινηματογράφο δεν έχω και παρά να σας επαναλάβω τις ταινίες του Μυλωνά: Ο άρχοντας της λιγούρας.....» κατέληξε ο Κώστας Αϊβαλιώτης.
Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου